10 Şubat 2016 Çarşamba

Erkekler nelerden etkilenir?

Erkekler doğuştan itibaren hep öz güven duygusunun aşılanmasına,pofpoflanmaya,ve güçlü hissetmesinin sağlanmasına muhtaçtırlar.Bu sebeple bunları  onlara her zaman anneleri verdiği için,annelerine büyük zaafları vardır hep.Söylemek istediğim buradan yola çıkarak, anne yani kısacası "kadın" olan her ortamda ve durumda farklı hormonlar sergilerler.
     Erkekler,hayatlarına alacakları kadınlarda hep bir anne modeli ararlar.Potansiyel adayının evlendikten sonra evinde göstereceği tutumu,anaçlığı akıllarının bir köşesinde anneleri ile kıyas halindedir.
   Elbette ilişkilerinde her zaman anne gibi kadın aramazlar.Önce kadın olup ruhunu okşayan,sonrasında da evinin hatunu olmakla beraber,annesinin ona davrandığı gibi davranmasını isterler.Yani kadınlara düşen epeyce zor dönemler vardır.

   Dış görüntü erkekler için olmazsa olmazdır

Erkekler öncelikle,fiziksel özelliklerden etkilenirler.Her ne kadar "dış güzellik o kadar da önemli değil" deseler bile inanmayın.Öncelikleri her zaman "ilk etapta" dış güzellik.Ama illaki tüm kadınlar birer aktrist havasında olmak zorunda değiller,Her kadının kendine has ayrı özellikleri vardır.İşte buradaki ince ayarda buradadır.Erkekler kendine has tavırlarıyla bütünleşen kadınları her zaman çok seksi bulurlar.Çok güzel bir kadın olabilir,ama sıradandır onun için.Onun gözünde dünya güzeli, öncelikle şahsına münhasır tavırlarıdır. 

"Bakışlar"

Erkekleri kalbinden vuran özelliklerden biride bakışlardır.Ama bakışlar derken,etkileyeceğim diye seksi şempanze durumuna düşmeyin.:)Anlamlı,sevgi dolu,ve mutlaka tebessümlü bakışlar atın.Bu bakışlara sahip gözlerde kaybolabilirler.

Doğal olun

Erkekler nelerden etkilenir diyorsanız,bu yolun doğallıktan geçtiğini asla unutmayın.Yapmacık ve zoraki hareket ve konuşmalarınız sadece erkek partnerinizin değil,kimsenin gözünden kaçmayacaktır.Abartılı makyaj,kıyafetteki aşırılık gibi uç noktalarda dolaşmayın.Doğallığınızı kıyafetlerinize ve yüzünüze de yansıtın her zaman.

Öz güveninizi,masumluğunuzuda kullanarak harmanlayın

Ve işte altın vuruş!Erkekler nelerden etkilenir diyorsanız,hem çocuksu,hem de kendinizden emin olmanız gerekiyor.Çok ince detaylarla hoşlandığınız erkeği elde edebilirsiniz.Ayrıntılar için tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder